Airwaves update!

Final batch of bands released for Airwaves – and it looks amazing!

Shearwater (US), Apparat Organ Quartet, Haim (US), Snorri Helgason, Reykjavík!, DIIV (US), Rökkurró, Útidúr, Nova Heart (CN), Dikta, Lára Rúnars, Benni Hemm Hemm, Gluteus Maximus, Mr.Silla, Árni Vector, Asonat, Atrum, Bárujárn, Bix, Boogie, Trouble, Dream Central Station, Elíza Newman, EmmSjé Gauti, Enkídú, Epic Rain, Fu Kaisha, Gang Related. Geir Helgi, Ghost Town Jenny (US), Gísli Pálmi, Good Moon Deer, GP!, Halleluwah, Hanne Kolstø (NO), HaZar, Hellvar, Hljómsveitin Ég, Hollow Veins, Jack Magnet Quintet, Japanese Super Shift and the Future Band, Jón Þór, Lockerbie, Love & Fog, Love Demons, M-Band, Magnús Leifur, Mikael Lind, Monotown, Morðingarnir, Myrká, Myrra Rós, Noise, Nóra, Nuke Dukem, Oculus, Oyama, Pedro Pilatus, Quadruplos, RVK Soundsystem, Saytan, Sindri Eldon & the Ways, Skurken, Stafrænn Hákon, Steve Sampling, Strigaskór Nr.42, Svartidauði, Tanya & Marlon, The Foreign Resort (DK), Thor, Trouble, Two Tickets to Japan, Ultra Mega Technobandið Stefán, Vigri, We Made God, Woodpidgeon (CA), Ylja, Þórir Georg and Æla!

More details here.